Aν θέλουμε ΤΙΤΛΟ, χρειαζόμαστε έξτρα ΧΡΗΜΑ…

Aν θέλουμε ΤΙΤΛΟ, χρειαζόμαστε έξτρα ΧΡΗΜΑ…

Δεν ξέρουμε αν το προέβαλε ως επιχείρημα ο πρόεδρος Ευγένιος Χαμπουλλάς, κατά τη χθεσινή συνέλευση, αλλά οι μέτοχοι της εταιρίας το αντιλαμβάνονται. 

Ότι για να έχει απαιτήσεις και να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα η ομάδα, θα πρέπει να μπει ζεστό χρήμα στο ταμείο, ούτως ώστε η διοίκηση να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις έναντι των υπαλλήλων του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αν δεν το διαβάσατε, εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 8 εκατομμύρια ευρώ.

Η «Μεγάλη Κυρία» δείχνει ότι εκπέμπει υγεία, από το ξεκίνημα της σεζόν.

Αυτοί που διαχειρίζονται την εταιρία, είναι αξιόπιστα άτομα και το σημαντικότερο δεν πουλάνε «παραμυθάκια» στον κόσμο.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.