Χειρουργήθηκε ο Ουζόχο – Επίσημη ενημέρωση από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

Χειρουργήθηκε ο Ουζόχο – Επίσημη ενημέρωση από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/11) με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση του τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φράνσις Ουζόχο.

Η Ισπανική Λα Κορούνια στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής (σσ. αγωνιζόταν ως γνωστό δανεικός στο «τριφύλλι») εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει για την επιτυχημένη επέμβαση του Νιγηριανού διεθνή πορτιέρο.

Πλέον, ο Ουζόχο θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και θεωρείται δεδομένο ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά στη φετινή σεζόν, αφού η πορεία της αποθεραπείας του αναμένεται να κρατήσει περισσότερο από έξι μήνες.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της Ισπανικής ομάδας:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE