Απαράδεκτη η ΚΟΠ…

Απαράδεκτη η ΚΟΠ…

Δίδουμε συνέχεια στο θέμα που αφορά στη μη καταβολή της μισθοδοσίας των διαιτητών. «Μπακκίρα» δεν έχουν πάρει μέχρι στιγμής, για τα παιχνίδια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (για όλες τις κατηγορίες). 

Για τις ομάδες υπάρχουν κριτήρια (μηνιαία), όπου είναι υποχρεωμένες να παρουσιάζουν στοιχεία, ότι πληρώνουν κανονικά παίχτες και προπονητές.

Οι διαιτητές δεν είναι «παίχτες» των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων;

Όσοι διαιτητές κάνουν λάθη στην πρώτη κατηγορία, τους «χτυπάμε από πάνω» κάνοντας τους κριτική.

Όμως, σε αυτή την περίπτωση, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η Ομοσπονδία, που τους άφησε απλήρωτους.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE