Στις ΗΠΑ απελαύνεται τελικά ο τζιχαντιστής που δεν αποδέχτηκε η Ελλάδα

Στις ΗΠΑ απελαύνεται τελικά ο τζιχαντιστής που δεν αποδέχτηκε η Ελλάδα

Στις ΗΠΑ θα απελαθεί τελικά ο τζιχαντιστής ο οποίος δεν έγινε δεκτός από την Ελλάδα και παρέμεινε στα σύνορα Ελλάδας - Τουρκίας για τρεις μέρες αναμένοντας επίλυση του ζητήματός του.

Το τουρκικό Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε πως οι ΗΠΑ δεσμεύτηκαν να τον αποδεχτούν και ξεκίνησαν οι σχετικές διαδικασίες.

Στην ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει ότι “έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες διαδικασίες για να σταλεί στις ΗΠΑ ο ξένος τρομοκράτης μαχητής Αμερικανικής καταγωγής ο οποίος έμεινε στην ουδέτερη ζώνη έπειτα που η Ελλάδα δεν τον αποδέχτηκε. Οι ΗΠΑ δεσμεύτηκαν να τον αποδεχτούν και να ετοιμάσουν τα ταξιδιωτικά του έγγραφα”. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αλ Σίσι και Νετανιάχου - Χαιρέτισε συμφωνία για Γάζα

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αλ Σίσι και Νετανιάχου - Χαιρέτισε συμφωνία για Γάζα

Γραπτή δήλωση εξέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Προέδρου της Δημοκρτίας με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου και τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ 

BEST OF TOTHEMAONLINE