Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.
Το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του.
Θυμίζουμε ότι ο 58χρονος συνελήφθη την Τετάρτη (13/11) βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 58χρονος από την επαρχία Πάφου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή της Πάφου.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.10 το απόγευμα εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή μεταξύ των χωριών Κρήτου Μαρότου και Φύτη στην επαρχία Πάφου, η οποία κατέκαυσε μισό περίπου δεκάριο άγριας βλάστησης και ξηρών χόρτων.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΑΦΟΣ – ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: Συνελήφθη 58χρονος
Στο πλαίσιο διερεύνησης των αιτιών πρόκλησης της φωτιάς και βάσει αξιολόγησης στοιχείων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 58χρονου.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Παναγιάς συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις