Η ευκαιρία ΟΛΩΝ!

Η ευκαιρία ΟΛΩΝ!

Ωφέλιμη μπορεί να χαρακτηριστεί η διακοπή για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς, όσοι έμειναν στον «Αρχάγγελο», θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν σκληρά, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη στη συβέχεια.

Είναι πραγματικότητα, ότι οι γαλαζοκίτρινοι παίρνουν τα… πάνω τους, και ότι γίνεται μια δουλειά με πλάνο από τον Γερμανό τεχνικό, ωστόσο, ακόμα ο Τόμας Ντολ δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των οπαδών, αλλά ούτε και η ομάδα. Έχουν δρόμο να διανύσουν για να πιάσουν το επίπεδο που μπορούν, με τέτοιο γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ και τώρα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να το πράξουν αυτό. Να «δέσει» η ομάδα.

Εκτός αυτού, οι παίκτες θα πάρουν ανάσες, με την κούραση να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Εξίσου σημαντικό, είναι ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές, που χρειάζονται χρόνο να βρουν τα πατήματα τους, ή για να επιστρέψουν (όπως ο Ντε Βινσέντι) ή για να βρουν ξανά τη φόρμα τους, έχουν τη δυνατότητα να ξαναβρούν ρυθμό.

Ο ΑΠΟΕΛ σίγουρα, όταν βρει τον καλό του εαυτό, θα αλλάξει κατά πολύ η εικόνα και η παρουσία του, εννοείται προς το καλύτερο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE