Άγνοια δηλώνει το ΑΚΕΛ για το περιστατικό με τον μισθό του Κιζίλγιουρεκ – ‘Δεν υπάρχει τέτοια πληροφόρηση’

Άγνοια δηλώνει το ΑΚΕΛ για το περιστατικό με τον μισθό του Κιζίλγιουρεκ – ‘Δεν υπάρχει τέτοια πληροφόρηση’

Άγνοια δηλώνει το ΑΚΕΛ, σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως  υπάρχει πρόβλημα σχετικά με την καταβολή ποσοστού από τον μισθό του Νιαζί Κιζίλγιουρεκ προς το ΑΚΕΛ.

Του Ανδρέα Πογιατζή

Συγκεκριμένα, δημοσιέυμα της σελίδας OmegaLive, τηn Τετάρτης 13/11, αναφέρει πως ο Νιαζί Κιζίλγιουρεκ τα «τσούγκρισε» με το ΑΚΕΛ, με αιτία το ποσό που θα καταβάλει κάθε μήνα ο Ευρωβουλευτής προς το κόμμα.

Σύμφωνα πάντα με τo εν λόγω δημοσιεύμα, ο Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ, πριν την εκλογή του, έχει συμφωνήσει να καταβάλει το ποσό των 2.500 ευρώ προς το κόμμα, εντούτοις ο ίδιος θεώρησε πως αυτά τα χρήματα θα πηγαίνουν για την υπηρεσίες των συνεργατών του.

Στο ΑΚΕΛ, υποστηρίζουν πως αυτά τα χρήματα, έπρεπε να καταβάλλονται προς το κόμμα άσχετα με την μισθοδοσία των συνεργατών του.

Το ThemaOnline, επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου, ο οποίος μας ανέφερε πως δεν έχει καμία ενημέρωση για το περιστατικό.  

Μάλιστα, ανέφερε πως πρώτη φορά ακούει για αυτό το πρόβλημα στα εσωτερικά του ΑΚΕΛ και πως το κόμμα δηλώνει άγνοια για αυτά τα δημοσιεύματα.

Πανομοιότυπο περιστατικό ξέσπασε μεταξύ της ΕΔΕΚ και του Ευρωβουλευτή, Δημήτρη Παπαδάκη, με τον δεύτερο να δηλώνει πως καταβάλει το 10% του μισθού του κάθε μήνα προς το κόμμα.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.