Ποδηλασία Αγάπης στις 17 Νοεμβρίου!

Ποδηλασία Αγάπης στις 17 Νοεμβρίου!

Στις 17 Νοεμβρίου 2019, το Ίδρυμα Πάνου Ευριπίδου με την στήριξη της Θερμοκοιτίδας Αγάπης, και με την συνεργασία της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, διοργανώνουν την 6η κοινή τους Ποδηλασία Αγάπης, εις μνήμην του μικρού Πάνου & Κρίστιαν, για τα βρέφη που βρίσκονται στην Εντατική Μονάδα Νεογνών του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι « ΚΑΘΕ ΠΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ» ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τη βελτίωση της ζωής των πρόωρων παιδιών και των οικογενειών τους.

Ο καθένας μπορεί να συμβάλει στην προσπάθεια αυτή με την επιχορήγηση κάποιου ποδηλάτη με οποιοδήποτε ποσό επιθυμεί ή ποδηλατώντας μαζί μας.

Η Ποδηλασία Αγάπης περιλαμβάνει 2 διαδρομές, 81 χιλιομέτρων και 9 χιλιομέτρων. Πιο κάτω το πρόγραμμα των δύο διαδρομών:
Διαδρομή 1: (81 χλμ) 8:30π.μ: Εγγραφή
9.00π.μ: Εκκίνηση από τη Λεμεσό, είσοδος εργοστασίου ΚΕΑΝ
12.30μ.μ: Τερματισμός στο Μακάρειο Νοσοκομείο, Λευκωσία

Διαδρομή 2: (9 χλμ) 8:30π.μ: Εγγραφή
9.00π.μ: Εκκίνηση από τη Λεμεσό, είσοδος εργοστασίου ΚΕΑΝ προς τα φώτα του ξενοδοχείο Poseidonia, περιοχή Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός και επιστροφή πίσω στο εργοστάσιο ΚΕΑΝ.

Στην ποδηλασία μπορούν να λάβουν μέρος όσοι το επιθυμούν.

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 99468177.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE