Αρχιεπίσκοπος: «Οι αριστεροί είναι που δεν έχουν καλή σχέση με την εκκλησία» - VIDEO

Αρχιεπίσκοπος: «Οι αριστεροί είναι που δεν έχουν καλή σχέση με την εκκλησία» - VIDEO

Με μερίδα ατόμων που είναι αριστερών φρονημάτων τα βάζει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου σχετικά με την διαμαρτυρία που έγινε το πρωί της Τετάρτης (13/11), από τους εκπαιδευτικούς και πολίτες.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

tothemaonline.com/Article/203331/hamos-exw-apo-thn-arhiepiskoph--xeshkwthhkan-ekpaideytikoi-kai-polites-kratwntas-pano-diabathria-kai-bitses---video-

Ο Αρχιεπίσκοπος  Χρυσόστομος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Λυπάμαι που το λέω, αλλά είναι κράχτες της αριστεράς. Οι αριστεροί είναι που δεν έχουν καλή σχέση με την εκκλησία, δεν μιλάω γι'  αυτούς που είναι άθεοι. Η πλειοψηφία της αριστεράς είναι καλοί άνθρωποι, αλλά υπάρχουν 10-20-50 άνθρωποι που τους εκμεταλλεύονται».

Τις πιο πάνω δηλώσεις τις έκανε στην κάμερα του ΡΙΚ. Όταν νωρίτερα είχε κληθεί να τοποθετηθεί στους δημοσιογράφους των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών για την εκδήλωση έξω από την Αρχιεπισκοπή, αρνήθηκε λέγοντας πως θα μιλήσει μόνο στο κρατικό κανάλι.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE