Υπό κράτηση τρία πρόσωπα για υπόθεση διατήρησης οίκου ανοχής και πορνείας

Υπό κράτηση τρία πρόσωπα για υπόθεση διατήρησης οίκου ανοχής και πορνείας

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης σε βάρος τριών προσώπων ηλικίας 30, 19 και 18 ετών, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διατήρησης οίκου ανοχής και πορνείας εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Της σύλληψης τους προηγήθηκε χθες το απόγευμα, μετά από πληροφορία, συντονισμένη επιχείρηση από μέλη των ΟΠΕ και ΤΑΕ Λεμεσού. Η επιχείρηση διεξήχθη σε διαμέρισμα στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν οι τρεις ύποπτες.

Στο διαμέρισμα διεξήχθη έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, όπου εντοπίστηκε χρηματικό ποσό, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ενώ στην κατοχή της 18χρονης εντοπίστηκε επίσης μικροποσότητα άσπρης σκόνης, η οποία πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Εναντίον των τριών υπόπτων εξασφαλίστηκαν στη συνέχεια Δικαστικά εντάλματα σύλληψης, βάσει των οποίων αυτές συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE