Στήριξη στους δύο ηγέτες ενόψει τριμερούς, εξέφρασαν ΔΗΣΥ και ΡΤΚ

Στήριξη στους δύο ηγέτες ενόψει τριμερούς, εξέφρασαν ΔΗΣΥ και ΡΤΚ

Στήριξη προς τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων και την λύση διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας, όπως αυτή περιγράφεται στα ψηφίσματα και τις αποφάσεις του ΟΗΕ, εξέφρασαν τα κόμματα ΔΗΣΥ και ΡΤΚ, αντιπροσωπείες των οποίων είχαν το πρωί της Τετάρτης (13/11), συνάντηση στα γραφεία του Συναγερμού.

Μετά την συνάντηση η αντιπροσωπεία του ΡΤΚ αποχώρησε λόγω ειλημμένης υποχρέωσης, και σε δήλωσε προέβη μόνο ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου λέγοντας ότι τα δύο κόμματα, ενόψει και της συνάντησης στις 25 Νοεμβρίου, εξέφρασαν στήριξη στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων για την επανέναρξη του ουσιαστικού διαλόγου, «στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ, της ΔΔΟ, όπως αυτή περιγράφεται από όλα τα ψηφίσματα και τις αποφάσεις του ΣΑ».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE