Δεύτερη Δασολογική Ημερίδα στην Κύπρο

Δεύτερη Δασολογική Ημερίδα στην Κύπρο

Η Παγκύπρια Ένωση Δασολόγων διοργανώνει την «2η Δασολογική Ημερίδα: Η έρευνα ως εργαλείο διαχείρισης των δασών».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου και ώρα 09:00, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιου Κύπρου. Στη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστούν αποτελέσματα από 25 ερευνητικές εργασίες που αφορούν το δασικό περιβάλλον της Κύπρου.
Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν πτυχιούχοι, επαγγελματίες και φοιτητές από το αντικείμενο των περιβαλλοντικών και δασολογικών σπουδών, καθώς και κοινό με ενδιαφέρον για το δασικό περιβάλλον.
Την ημερίδα θα προσφωνήσει ο έντιμος Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.
Η ημερίδα υποστηρίζεται από το Εθνικό Αγροτικό Δίκτυο (Τμήμα Γεωργίας), το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και τη CYTA.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE