Χαμός έξω από την Αρχιεπισκοπή – Ξεσηκώθηκαν Εκπαιδευτικοί και πολίτες κρατώντας πανό, διαβατήρια και βίτσες - VIDEO

Χαμός έξω από την Αρχιεπισκοπή – Ξεσηκώθηκαν Εκπαιδευτικοί και πολίτες κρατώντας πανό, διαβατήρια και βίτσες - VIDEO

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργάνωσαν το πρωί της Τετάρτης (13/11), πολίτες και εκπαιδευτικοί έξω από την Αρχιεπισκοπή.

Οι λόγοι της διαμαρτυρίας είναι η πρόσφατη εμπλοκή του Αρχιεπισκόπου στο ζήτημα των πολιτογραφήσεων, όπως επίσης και οι δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν σχετικά με την βίτσα που χρειάζεται μέρος του εκπαιδευτικού κόσμου.

Στην διαμαρτυρία βρέθηκαν, όπως προαναφέραμε, πολίτες και εκπαιδευτικοί κρατώντας πανό, διαβατήρια, και βίτσες.

Τα μηνύματα τους είναι  ξεκάθαρα και κάποια χαρακτηρίστηκα πανό αναφέρουν: «Βίτσα Βίτσα, δεν έχετε τσίπα», «Εσείς τα λεφτά, εμείς τα παιδιά». Με αυτό τον τρόπο θέλουν να εκφράσουν τα παράπονα και την δυσαρέσκεια τους.

 

 Δείτε Σχετικό απόσπασμα 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.