Βρετανικές Βάσεις: Το καθεστώς τους δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας
Το καθεστώς των βρετανικών στρατιωτικών βάσεων στην Κύπρο δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση, δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας.
 kpe.jpg)
Σύμφωνα με ανακοίνωση, στην αποστολή της Κ.Σ. ΟΑΣΕ θα συμμετέχουν περί τους εξήντα βουλευτές από συμμετέχοντα Κράτη του Οργανισμού, οι οποίοι θα αναπτυχθούν σε διάφορες πόλεις της Λευκορωσίας.
Στο πλαίσιο της αποστολής, θα πραγματοποιηθούν χωριστές συναντήσεις με υποψήφιους και με εκπροσώπους των εκλογικών αρχών της χώρας. Οι συμμετέχοντες βουλευτές θα έχουν εξάλλου ενημέρωση από τη μακράς διαρκείας αποστολή παρακολούθησης των εκλογών, τού Γραφείου Δημοκρατικών Θεσμών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ODIHR).
Θα πραγματοποιηθούν, επίσης, χωριστές συναντήσεις με εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της κοινωνίας των πολιτών. Την ημέρα των εκλογών, ο κ. Χατζηγιάννη θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε εκλογικά κέντρα στο Μινσκ για επί τόπου παρακολούθηση της εκλογικής διαδικασίας.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




