Ο Τζον Φαν Σχιπ δεν σταματάει μαζί με τους βοηθούς να εξετάζουν περιπτώσεις Ελλήνων που αγωνίζονται στο εξωτερικό, προσπαθώντας να τους ελληνοποιήσει και να κινήσει τις διαδικασίες, όπως έγινε στην περίπτωση του Σεμπάστιαν Βασιλειάδη.
Ο λόγος για τους Κριστιάν Βασιλάκη Γκαρσία και Ηλία Κωστή, οι οποίοι αγωνίζονται στην Ισπανία και υπάρχει η θέληση να φορέσουν άμεσα τα γαλανόλευκα.
Κριστιάν Βασιλάκης Γκαρσία
Ο Κριστιάν Βασιλάκης Γκαρσία, είναι 18 ετών και αγωνίζεται στην ομάδα Κ-19 της Ρεάλ Μαδρίτης.
Παίζει ως αριστερός εξτρέμ και φέτος έχει ήδη μία εννιάλεπτη συμμετοχή στο UEFA Youth League με τους Μερένxες εναντίον της Γαλατασαράι.
Ο Βασιλάκης είναι γεννημένος στην Βαλένθια και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομώνυμη ομάδα και από το 2017 παίζει για τα χρώματα της «βασίλισσας».
Ηλίας Κωστής
Ο Ηλίας Κωστής έκανε φέτος το καλοκαίρι το ταξίδι από την Κύπρο στην Ισπανία, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης τον απέκτησε από τον ΑΠΟΕΛ. Είναι μόλις 16 ετών, γεννημένος στην Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Όντας 1.88μ. πρόκειται για μια αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση στόπερ.
Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline: