Από ποια ξένη χώρα μεγάλη προσέλευση στο μουσείο του ΑΠΟΕΛ – Ποια έχουν μεγάλη ζήτηση

Από ποια ξένη χώρα μεγάλη προσέλευση στο μουσείο του ΑΠΟΕΛ – Ποια έχουν μεγάλη ζήτηση

Στην αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή του Πολίτη μίλησε το απόγευμα της Τρίτης (12-11) ο μουσειολόγος του ΑΠΟΕΛ, Μάριος Ταλιώτης.

Μεταξύ άλλων ανέφερε «Μεγάλη προσέλευση στο μουσείο ΑΠΟΕΛ. Είχαμε 78 επισκέπτες την πρώτη μέρα λειτουργίας. Σήμερα υπήρξε ακόμη μεγαλύτερη. Υποδεχτήκαμε Σκωτσέζους επισκέπτες, οι οποίοι ήρθαν για τον αγώνα της Εθνικής. Πολύ σύντομα θα μπούμε και στον μουσειακό τουριστικό χάρτη. Να σημειώσουμε πως, τα συλλεκτικά μας προϊόντα έχουν μεγάλη ζήτηση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE