Tην πόρτα της ΚΟΠ θα «ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ» για τη Cytavision…

Tην πόρτα της ΚΟΠ θα «ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ» για τη Cytavision…

Χτες η σελίδα μας αναφέρθηκε στα παράπονα του επίσημου Απόλλωνα, για τον τρόπο κάλυψης του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ από τη Cytavision (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ). 

Το κύριο παράπονο τους, ήταν ότι δεν εστάλησαν στο You Tube, οι επίμαχες φάσεις της αναμέτρησης.

Με αποτέλεσμα να μην προβληθούν στα στιγμιότυπα (που προέβαλαν οι αθλητικές ιστοσελίδες) οι φάσεις των δυο πέναλτι που δεν δόθηκαν στον Απόλλωνα, όπως κι άλλες φάσεις που θεωρούν ότι έκανε λάθη εναντίον τους ο διαιτητής Λούκας Σωτηρίου.

Αρκετοί Απολλωνίστες, τα είχαν με το συνδρομητικό κανάλι της Cyta. Oι διοικούντες τον Απόλλωνα, λογικά γνωρίζουν ότι για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους, θα πρέπει να απευθυνθούν στην ΚΟΠ!

Δεν είναι μυστικό, ότι για τις τηλεοπτικές παραγωγές των εντός έδρας αγώνων του Απόλλωνα (κι άλλων ομάδων), κουμάντο κάνουν άνθρωποι που εργοδοτούνται απο την Ομοσπονδία.

Να μην ξεχνάμε άλλωστε και την «πρωτοτυπία» του Καλοκαιριού, με τις προσλήψεις νέων συνεργατών (δημοσιογράφων) στη Cytavision από την ΚΟΠ κι όχι από την διεύθυνση της Cytavision.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE