ΠΑΦΟΣ: Βρήκε την ευκαιρία όταν έλειπε η 40χρονη - Δεν της άφησε... ευρώ!

ΠΑΦΟΣ: Βρήκε την ευκαιρία όταν έλειπε η 40χρονη - Δεν της άφησε... ευρώ!

Στη σύλληψη 25χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής με λεία χρήματα και τραπεζικές κάρτες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 40χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι διαρρήχθηκε η κατοικία της ενώ απουσίαζε απ’ αυτήν και κλάπηκε μία τσάντα που βρισκόταν στο τραπέζι της και περιείχε το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ σε χαρτονομίσματ, κοσμήματα, ένα πορτοφόλι κόκκινο μέσα στο οποίο υπήρχε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και τραπεζικές κάρτες.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαφάνηκε πως η διάρρηξη έγινε από κλειστό παράθυρο υπνοδωματίου που αφέθηκε ανασφάλιστο.

Από την σκηνή η Αστυνομία συνέλεξε διάφορα τεκμήρια, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις της, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 25χρονου.

Ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ανακρινόμενος έδωσε διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου με σκοπό την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE