Ομόνοια: Δεν την άφησαν ποτέ μόνη...

Ομόνοια: Δεν την άφησαν ποτέ μόνη...

Αύριο τελειώνει η διορία που δίνει η UEFA στις ομάδες για να καταθέσουν συμπληρωμένο τον φάκελο για τα Κριτήρια Μαρτίου.

Άλλος ένας αγώνας στο «τριφύλλι», άλλη μια δύσκολη αποστολή, που το ιστορικό σωματείο καλείται να ξεπεράσει και να βγει πιο δυνατό. Εδώ και καιρό, οι παράγοντες της ομάδας κάνουν έκκληση για οικονομική βοήθεια και ο κόσμος έδωσε το παρών του από την πρώτη στιγμή. Στο γήπεδο, στη διάθεση των διαρκείας, στις εισφορές, στο bingo, στη μπύρα των «πρασίνων».

Η Ομόνοια είχε ανακοινώσει πριν μερικές μέρες πως χρειάζεται άλλα 360.000 ευρώ για να περάσει τα κριτήρια, ενώ το αρχικό ποσό ήταν 900.000 ευρώ.

Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι η ομάδα θα ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο χωρίς επιπτώσεις. Βεβαίως, το οικονομικό πρόβλημα παραμένει μεγάλο και η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί.

Εξάλλου, η Ομόνοια δεν έμεινε ποτέ μόνη και ούτε πρόκειται να την αφήσει ο κόσμο της. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE