Τραγωδία στην Πάφο: Νεκρός 17χρονος σε αυλή σχολείου
Τραγωδία στην Πάφο με νεκρό 17χρονο ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής ενώ ήταν με φίλους του στο προαύλιο τεχνικής σχολής, έχασε τις αισθήσεις του.
Οι δηλώσεις του διεθνή Κύπριου πορτιέρο:
«Στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη, δεν μπορείς να αρχίζεις οποιοδήποτε παιχνίδι χωρίς να εστιάζεις στο θετικό αποτέλεσμα. Ξεκινώντας από το παιχνίδι του Σαββάτου, στόχος μας είναι η νίκη. Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και αν με την βοήθεια του Θεού έρθει ένα καλό αποτέλεσμα, μια καλή εμφάνιση τότε να δούμε και το παιχνίδι με το Βέλγιο. Ο πρώτος μας στόχος είναι το παιχνίδι του Σαββάτου.
Θεωρώ ότι η ώρα του αγώνα προσφέρεται για τον κόσμος και τις οικογένειες για να έρθουν στο γήπεδο. Ο κόσμος έχει δείξει ότι εκτιμά, αναγνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται τον τελευταίο καιρό στην Εθνική. Να τους καλέσω να παρευρεθούν στο γήπεδο, να στηρίξουν την προσπάθεια όλων μας και ας ελπίσουμε ότι θα πανηγυρίσουμε μια νίκη.
Θα γίνει ανάλυση του αντιπάλου, θα προσπαθήσουμε, θα δούμε και εμείς τι έφταιξε στο προηγούμενο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα λάθη, να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας προτερήματα και να πανηγυρίσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Διαβάστε επίσης:
Δηλώσεις Ζαχαρίου ενόψει των αγώνων της Εθνικής Κύπρου με Σκωτία και Βέλγιο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις