ΒΙΝΤΕΟ: Η ομιλία του Γιώργου Κούμα σε τεχνική ηγεσία και παίκτες της Εθνικής Ανδρών Κύπρου

ΒΙΝΤΕΟ: Η ομιλία του Γιώργου Κούμα σε τεχνική ηγεσία και παίκτες της Εθνικής Ανδρών Κύπρου

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, μίλησε στην τεχνική ηγεσία και στους παίκτες της Εθνικής Ανδρών Κύπρου, πριν την προπόνηση της Δευτέρας (11-11).

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας μαζί με μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, ήταν παρόντες στη σημερινή προπόνηση της Εθνικής Ανδρών στο ΓΣΠ.
Ο κ. Κούμας, απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη της προπόνησης, τους ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Κάναμε μια διαδρομή σε αυτή τη διοργάνωση με τις ατυχίες μας, τα καλά και τα κακά παιχνίδια, ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας. Όμως, τώρα, είμαστε σε ένα κομβικό σημείο στον αγώνα με την Σκωτία. Μια νίκη με την Σκωτία θα είναι ιστορική γιατί για πρώτη φορά η Εθνική θα τερματίσει στην 3η θέση, κάτι που θα αποτελέσει ένα εφαλτήριο για το μέλλον».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Κίσσας: «Δεν μπορείς ν’ αρχίζεις χωρίς…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις Ζαχαρίου ενόψει των αγώνων της Εθνικής Κύπρου με Σκωτία και Βέλγιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE