Τμ. Μετεωρολογίας: Όλες οι εποχές του χρόνου σε μια πρόγνωση - Σκόνη, ζέστη, σύννεφα και καταιγίδες αυτή την εβδομάδα -ΠΙΝΑΚΑΣ

Τμ. Μετεωρολογίας: Όλες οι εποχές του χρόνου σε μια πρόγνωση - Σκόνη, ζέστη, σύννεφα και καταιγίδες αυτή την εβδομάδα -ΠΙΝΑΚΑΣ

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Την Δευτέρα 11/11 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη 12/11 ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, τις απογευματινές όμως ώρες θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Τρίτης 12/11, θα εμφανίζονται νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη 13/11 θα εμφανίζονται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Την Πέμπτη 14/11 και την Παρασκευή 15/11 αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται και αραιή σκόνη

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση κατά το τριήμερο θα κυμανθεί όμως πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν τη Δευτέρα (11/11) και η σχετική υγρασία στις 14:00, ήταν:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE