Έπαθε σοκ ο κτηνοτρόφος: Γεννήθηκε αρνί με πρόσωπο ανθρώπου!

Έπαθε σοκ ο κτηνοτρόφος: Γεννήθηκε αρνί με πρόσωπο ανθρώπου!

Ο αγρότης που αντίκρισε το θέαμα έμεινε σοκαρισμένος, καθώς δεν περίμενε ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

Τις τελευταίες ημέρες θέμα συζήτησης σε χωριό της νοτιο-δυτικής Ρωσίας έχει γίνει ένα αρνί που γεννήθηκε με ανθρώπινο πρόσωπο.Ο 45χρονος ιδιοκτήτης της προβατίνας έμεινε άφωνος όταν αντίκρισε για πρώτη φορά το ζωάκι.

Ο αγρότης είπε χαρακτηριστικά: «Είχαμε ένα πολύ βαρύ χειμώνα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μειωθούν οι οικονομικές μου απολαβές.  Όταν είδα πως η προβατίνα μου ήταν έγκυος χάρηκα πάρα πολύ, γιατί έτσι θα μπορούσα να πουλήσω κάποια από τα αρνάκια.

προ2.png

Ωστόσο, έπαθα σοκ όταν είδα πως ένα από αυτά είχε ανθρώπινο πρόσωπο και μάλιστα έμοιαζε με έναν θυμωμένο γέρο. Δεν έχω ιδέα πως έγινε κάτι τέτοιο».

Μία γειτόνισσα ανέφερε: «Έχω δει κάποια περίεργα πράγματα στη ζωή μου, αλλά κάτι τέτοιο πρώτη φορά.Μοιάζει σαν  θυμωμένος γέρος με μεγάλη μύτη».

προ3.png

Το άμοιρο ζωάκι δεν μπορεί ούτε να βελάξει, εξαιτίας της δυσμορφίας του και βγάζει έναν ήχο που μοιάζει πιο πολύ με κραυγή γουρουνιού.


The lamb with the 'human' face

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Συνεχίζει το σαφάρι επαφών στις εγγυήτριες χώρες η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ενόψει της επόμενης πενταμερούς διάσκεψης, στη Νέα Υόρκη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο. Μετά την Κωνσταντινούπολη και τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, η κα. Ολγκίν, είχε την Πέμπτη συνάντηση στην Αθήνα, με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Κατά τη συνάντηση, η Αθήνα, έστειλε το μήνυμα πως η οικοδόμηση εμπιστοσύνης συνιστά απαραίτητη συνθήκη για την επανεκκίνηση των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE