ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλειστός ο δρόμος Άλασσας – Λιμνάτη λόγω ακινητοποιημένου φορτηγού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλειστός ο δρόμος Άλασσας – Λιμνάτη λόγω ακινητοποιημένου φορτηγού

Η Αστυνομία Κύπρου, ενημερώνει το κοινό πως ο δρόμος Άλασσας – Λιμνάτη, έχει κλείσει, λόγω ακινητοποιημένου φορτηγού το οποίο αντιμετωπίζει πρόβλημα μηχανικής βλάβης. Ο δρόμος έχει κλείσει και για τις δύο κατευθύνσεις.

Στο σημείο όπου έχει ακινητοποιηθεί το φορτηγό, μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία προχώρησαν σε σχετική σηματοδώτηση του. Παράλληλα διεξάγονται προσπάθειες για επιδιόρθωση της βλάβης και μετακίνησης του φορτηγού.

Οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν τον κύριο δρόμο Λιμνάτη - Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE