TRT: Η Άγκυρα ξεκινά τον επαναπατρισμό των συλληφθέντων τζιχαντιστών

TRT: Η Άγκυρα ξεκινά τον επαναπατρισμό των συλληφθέντων τζιχαντιστών

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ερντογάν, στις τουρκικές φυλακές κρατούνται 1.201 μέλη του Ισλαμικού Κράτους, ενώ η Τουρκία έχει συλλάβει 287 ενόπλους στη Συρία.

Η Τουρκία ξεκίνησε τον επαναπατρισμό των συλληφθέντων ενόπλων του Ισλαμικού Κράτους, μετέδωσε σήμερα το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT, έπειτα από την προειδοποίηση του τούρκου υπουργού Εσωτερικών την περασμένη εβδομάδα ότι η Άγκυρα θα προχωρούσε σε αυτή την κίνηση ακόμη και αν είχε αφαιρεθεί η υπηκοότητα των κρατουμένων.

Δεν έχει γίνει ακόμη σαφές πόσοι τζιχαντιστές θα επαναπατριστούν.

Ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε την Παρασκευή (8/11) ότι στις τουρκικές φυλακές κρατούνται 1.201 μέλη του Ισλαμικού Κράτους, ενώ η Τουρκία έχει συλλάβει 287 ενόπλους στη Συρία.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE