ΑΣΟΕΕ: Προσωρινό λουκέτο αποφάσισε η Σύγκλητος

ΑΣΟΕΕ: Προσωρινό λουκέτο αποφάσισε η Σύγκλητος

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργιά του Οικονομικού Πανεπιστήμιου της Αθήνας  από την Δευτέρα (11/11) μέχρι και την Κυριακή (17/11), ημέρα εορτασμού του Πολυτεχνείου, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα η Σύγκλητος.

 Στην ολιγόλογη ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Σύγκλητος  θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση.  

Η απόφαση έρχεται μετά την  επιχείρηση της αστυνομίας το πρωί στο κτίριο  ,όπου  σε τρεις εσωτερικούς χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου, που τελούσαν υπό κατάληψη βρέθηκαν κοντάρια, κράνη, κουκούλες,  πυροσβεστήρες, διαρρηκτά εργαλεία, κομμάτια από μάρμαρα και πέτρες .

Η Σύγκλητος αναφέρει πως θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση.

Από Skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE