Του τα… «εψαλλε» με Ανόρθωση ο Πάμπος και τον άφησε στον πάγκο με Εθνικό

Του τα… «εψαλλε» με Ανόρθωση ο Πάμπος και τον άφησε στον πάγκο με Εθνικό

Στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, όπου ο Ολυμπιακός συνετρίβη από την Ανόρθωση με 4-0 και θα μπορούσε να χάσει ακόμα και με… διπλάσιο σκορ, ευθύνη σε κάποια από τα γκολ της «Κυρίας» έφερε και ο τερματοφύλακας της ομάδας, Μάριο Κίρεφ, που τα… άκουσε από τον Πάμπο Χριστοδούλου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο σημερινό ματς με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας, ο Κίρεφ έμεινε στον πάγκο, πληρώνοντας προφανώς το «μάρμαρο» της κακής του εμφάνισης κόντρα στην «Κυρία».

Τη θέση του στο αρχικό σχήμα, πήρε ο Παβόλ Μπάιζα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE