ΕΚΤΑΚΤΟ – ΠΑΦΟΣ: Μαίνονται δύο μεγάλες πυρκαγιές σε Μάρωνα και Πιττοκόπου – Σπεύδουν οχήματα και ελικόπτερα για την κατάσβεση

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΠΑΦΟΣ: Μαίνονται δύο μεγάλες πυρκαγιές σε Μάρωνα και Πιττοκόπου – Σπεύδουν οχήματα και ελικόπτερα για την κατάσβεση

Νέες εστίες φωτιάς ξέσπασαν την Κυριακή 10/11, στην Επαρχία Πάφου και η Πυροσβεστική επιχειρεί για την κατάσβεση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά στον Μάρωνα είναι αρκετά μεγάλη και κατακαίει δασώδεις περιοχή. Στο σημείο μεταβαίνουν αυτή την στιγμή, ελικόπτερα και οχήματα της Πυροσβεστικής όπως και ανθρώπινο προσωπικό.

Σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική, στο χωρίο Πιττοκόπου μαίνεται ακόμα μια πυρκαγιά εξίσου μεγάλης έκτασης χωρίς να υπάρχουν μέχρι στιγμής περισσότερες λεπτομέρειες, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως κατακαίει επίσης δασική περιοχή.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιχειρεί για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE