Έμειναν στο κέντρο και αποδοκιμάστηκαν οι παίκτες της Νάπολι (ΒΙΝΤΕΟ)

Έμειναν στο κέντρο και αποδοκιμάστηκαν οι παίκτες της Νάπολι (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι τελευταίες κάκιστες εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει τους παίκτες της Νάπολι στο στόχαστρο των οπαδών.

 

Το τελευταίο επεισόδιο με τον αντιπρόεδρο της Νάπολι και τον πρόεδρο, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, και η ανυπακοή στις εντολές τους, έφεραν έντονη γκρίνια, γιούχα και κράξιμο για τους παίκτες. Μετά το τέλος της λευκής ισοπαλίας με την Τζένοα στο «Σαν Πάολο», οι «παρτενοπέι» έμειναν στο κέντρο του γηπέδου και τα… άκουσαν για πολύ ώρα.

Πάντως, το αρνητικό κλίμα ήταν ενδεικτικό πριν καν ξεκινήσει το ματς, με τους οπαδούς της Νάπολι να περιμένουν το πούλμαν με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να αποδοκιμάζονται έντονα.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE