Απίστευτο: Οπαδοί του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ έβριζαν μαζί – μετά το τέλος του αγώνα – εν χορώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Απίστευτο: Οπαδοί του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ έβριζαν μαζί – μετά το τέλος του αγώνα – εν χορώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ένα σπάνιο σκηνικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο σημειώθηκε στο «Γεντί Κουλέ», με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ να βρίζουν μαζί εν χορώ τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το τέλος της αναμέτρησης στο «Γεντί Κουλέ» βρήκε τον ΠΑΟΚ να κερδίζει τον ΟΦΗ με 1-0, ενώ λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, σημειώθηκε κάτι πρωτόγνωρο στα ελληνικά γήπεδο.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες του Δικεφάλου πήγαν προς τον κόσμο της ομάδας όπου αρχικά γνώρισαν την αποθέωση για τη νίκη, ενώ στη συνέχεια σημειώθηκε ένα σπάνιο σκηνικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Και αυτό διότι τόσο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ όσο και του ΟΦΗ σε ολόκληρο το γήπεδο, έβριζαν μαζί εν χορώ τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.