Η Ομόνοια 1948 μετά το «Χ» για το αντιποδόσφαιρο και τους πανηγυρισμούς της αντίπαλης ομάδας

Η Ομόνοια 1948 μετά το «Χ» για το αντιποδόσφαιρο και τους πανηγυρισμούς της αντίπαλης ομάδας

Η Ομόνοια 1948 λίγο μετά το 0-0 με τον Φοίνικα ανάρτησε το εξής: 

«Τέλος αγώνα 0-0 το τελικό σκορ

Μπόλικες χαμένες φάσεις, 2-3 δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι. Κάπως έτσι κύλησε το παιχνίδι και δυστυχώς η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο.

Το αντιποδόσφαιρο των αντιπάλων μας και ο τρόπος που πανηγυρίζουν ακόμη και τις ισοπαλίες απέναντι μας δείχνει ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και ταυτόχρονα μας πεισμώνει για να δουλέψουμε να μην χαθεί ούτε ένας ακόμη πόντος.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ».

Διαβάστε επίσης: 

Τίποτα δεν σταματά την ΑΠΕΠ – Νέες βαθμολογικές απώλειες για Ομόνοια 1948 (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE