ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ο… ‘ζεστός’ Ματ κάνει την διαφορά στο ΓΣΠ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ο… ‘ζεστός’ Ματ κάνει την διαφορά στο ΓΣΠ

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ – Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις η Ομόνοια προηγείται με 1-0 της ΑΕΛ στο ημίχρονο χάρη στο γκολ του Ντάρμπισαιαρ στο 3ο λεπτό.

Με γκολ άρχισε η αναμέτρηση στο ΓΣΠ αφού στο 3ο λεπτό ο Ντάρμπισαιαρ άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκόμεθ, σε μια φάση όπου οι της ΑΕΛ ζήτησαν οφ-σάιντ και ο Άγγλος φάνηκε να είναι εκτεθειμένος.

Στη συνέχεια η ΑΕΛ πήρε τα ηνία του αγώνα χωρίς όμως να γίνει απειλητική πέρα από ένα σουτ του Χάρη Κυριάκου στο 20′ από το ύψος της περιοχής που δεν βρήκε στόχο.

Μετά το 25′ η Ομόνοια ανέβασε ρυθμούς, είχε δοκάρι στο 30′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μποτεάκ ενώ στο 34′ μετά από γρήγορη αντεπίθεση ο Ντάρμπισαιαρ βγήκε τετ-α-τετ όμως ο Βοζίνια τον σταμάτησε.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Ομόνοια έλεγξε τον ρυθμό και πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ της.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!