Για να κόψουν την… φόρα στην Κυρία – Πλάνο Πουρσαϊτίδη με Κωστή

Για να κόψουν την… φόρα στην Κυρία – Πλάνο Πουρσαϊτίδη με Κωστή

Ακόμη ένα δύσκολο τεστ για την Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» αυτή την φορά κόντρα στην πρωτοπόρο συμπολίτισσα και φορμαρισμένη Ανόρθωση (19:00 – Cytavision Sports 1HD).

Οι ερυθρόλευκοι αγνοούν την νίκη εδώ και δύο αγωνιστικές (ήττα με 0-3 από ΑΠΟΕΛ και 0-0 με Δόξα) και ευελπιστούν πως κόντρα στην συμπολίτισσα θα παρουσιάσουν ξανά καλό πρόσωπο με στόχο να έχουν βαθμολογικό κέρδος. Από την άλλη η Ανόρθωση έρχεται με φόρα μετά την εξάρα με Δόξα και την τεσσάρα με Ολυμπιακό και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ξέρει πως ο βαθμός δυσκολίας κόντρα στην Κυρία είναι μεγάλος.

Στα αγωνιστικά ο Φουστάρ έμεινε εκτός αποστολής τελευταία στιγμή ενώ ο Τισντέλ συμπεριλήφθηκε κανονικά σε αυτή.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές με τον Κωστή όμως να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα καθώς με Δόξα έμεινε στον πάγκο για λόγους ξεκούρασης.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κίσσας και οι Τσαμπούρης, Χριστοφόρου και Λαμπότ θα αποτελέσουν την τριάδα στην άμυνα.

Ο Ρομάν θα καλύψει το δεξί άκρο και ο Κορέια το αριστερά με τους Νουρ και Κωστή δίδυμο στη μεσαία γραμμή.

Στην τριάδα μπροστά οι Τισντέλ και Ελουντού θα πλασιώσουν τον προωθημένο Κίνγκσλει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE