Προαιρετικό Πρωτάθλημα Παίδων U14: Σταθερά πρώτο το ΑΠΟΕΛ, στη 2η θέση η Νέα Σαλαμίνα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Προαιρετικό Πρωτάθλημα Παίδων U14: Σταθερά πρώτο το ΑΠΟΕΛ, στη 2η θέση η Νέα Σαλαμίνα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με τις αναμετρήσεις της ένατης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα στο Προαιρετικό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U14.

Το αλάνθαστο ΑΠΟΕΛ συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του και με το 6-2 σε βάρος του Απόλλωνα έφτασε στους 27 βαθμούς, στη δεύτερη θέση η Νέα Σαλαμίνα με 22 βαθμούς μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της Αγίας Νάπας με 6-0 και την ήττα της ΑΕΛ (20 βαθμοί) από την Ομόνοια.

Στους 21 βαθμούς βρίσκονται Ανόρθωση και Ολυμπιακός μετά τις εκτός έδρας επιτυχίες τους.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

ΑΕΚ – ΠΑΕΕΚ…3-1
Διγενής Ακρίτας Μόρφου – ΘΟΪ Λακατάμιας…4-3
ΑΠΟΕΛ – Απόλλων…6-2
Πάφος FC – Ανόρθωση…1-4
Αγία Νάπα – Νέα Σαλαμίνα…0-6
Άρης – Ολυμπιακός…1-2
Ομόνοια Λευκωσίας – ΑΕΛ…4-0
Οθέλλος Αθηαίνου – ΕΝ Παραλιμνίου…8-0

Ο αγώνας της Δόξας Κατωκοπιάς με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE