ΠΑΦΟΣ: Κατήγγειλε τον πρώην υπάλληλό του ότι τον απείλησε με μαχαίρι - Οι ισχυρισμοί τους

ΠΑΦΟΣ: Κατήγγειλε τον πρώην υπάλληλό του ότι τον απείλησε με μαχαίρι - Οι ισχυρισμοί τους

Yπόθεση ένοπλης ληστείας διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εργοδότης κατήγγειλε την Παρασκευή (8/11) ότι έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως ένα πρόσωπο, τον οποίο κατονόμασε ως πρώην υπάλληλο του, τον απείλησε με μαχαίρι.

Με βάση τους ισχυρισμούς του παραπονούμενου, ο ίδιος κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον παραδώσει στην Αστυνομία.

Ανακρινόμενος ο φερόμενος ως δράστης απορρίπτει την καταγγελία και υποστηρίζει ότι ο πρώην εργοδότης του προσπαθεί να τον ενοχοποιήσει.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Την εκτίμηση ότι μετά από χρόνια στασιμότητας και αδιεξόδου στο Κυπριακό, έγινε εφικτή η επανεκκίνηση των διαδικασιών, έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια τελετής βράβευσης του για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό, που έγινε σήμερα στη Γλυφάδα.