Ερντογάν: Οι νεοναζί είναι οι σταυροφόροι των ημερών μας

Ερντογάν: Οι νεοναζί είναι οι σταυροφόροι των ημερών μας

Οι νεοναζί οι οποίοι είναι οι σταυροφόροι των ημερών μας περιορίζουν την ζωή των μουσουλμάνων στις λεγόμενες αναπτυγμένες χώρες του κόσμου, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι δεν περνάει μέρα που να μην υπάρχει είδηση για επιθέσεις στους χώρους λατρείας τους. Υποστήριξε ότι “ο ισλαμικός πολιτισμός μοιάζει να είναι εκτεθειμένος σε πολιτιστική γενοκτονία λόγω των δολοφονιών στις οποίες προβαίνουν οργανώσεις όπως το Ισλαμικό Κράτος, η Boko Haram, η Αλ-Σαμπάμπ, η FETÖ, το PKK από την μια και της θρησκευτικής άγνοιας και της διάθεσης φανατισμού απο την άλλη”.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη ότι δεν μπορούν να διώξουν τους Σύριους. “Κάποιοι λένε ‘να φύγουν οι Σύριοι’. Εμείς ποτέ δεν θα τους πούμε εντάξει. Δεν μπορούμε να τους στείλουμε κάτω από τις βόμβες. Δεν υπάρχουν όρια στην παγκοσμιοποίηση της αδελφοσύνης του ισλάμ. Κανείς δεν μπορεί να σπείρει σπόρους διχόνοιας μεταξύ μας”, ανέφερε.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE