Νεκρή μία γυναίκα από τις πλημμύρες στη βόρεια Αγγλία

Νεκρή μία γυναίκα από τις πλημμύρες στη βόρεια Αγγλία

Νεκρή μέσα από πλημμυρισμένα νερά ανασύρθηκε μία γυναίκα στη βόρεια Αγγλία, όπου οι αρχές έχουν σε ισχύ πάνω από 110 σοβαρές προειδοποιήσεις για πλημμύρες, μερικές εκ των οποίων συνοδεύονται από προειδοποίηση για κίνδυνο απώλειας ανθρώπινων ζωών.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε το πρωί (08/11) κοντά στην πόλη Μάτλοκ της κομητείας Ντάρμπισιρ, στην περιοχή Ντάρλεϊ Ντέιλ σε σημείο όπου είχε πλημμυρίσει ο ποταμός Ντέργουεντ.

«Η γυναίκα αναφέρθηκε ότι είχε παρασυρθεί από πλημμυρισμένα ύδατα στο Ρόουσλι και η σορός που πιστεύεται ότι ανήκει στην ίδια γυναίκα βρέθηκε στο Ντάρλεϊ Ντέιλ και ανασύρθηκε στις 10.40 το πρωί», ανακοίνωσε το μεσημέρι η τοπική αστυνομία.

Η οικογένεια του θύματος έχει ενημερωθεί.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE