Ξέσπασαν δυο πυρκαγιές ταυτόχρονα σε χωριά της Πάφου

Ξέσπασαν δυο πυρκαγιές ταυτόχρονα σε χωριά της Πάφου

Σχεδόν ταυτόχρονα εκδηλώθηκαν δύο πυρκαγιές στην Επαρχία Πάφου γύρω στις 14:35 νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (08/11), θέτοντας σε κινητοποίηση την πυροσβεστική υπηρεσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, η πρώτη φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή της Τσάδας γύρω στις 14:35 το απόγευμα (08/11). Για την κατάσβεση της επέδραμαν ένα όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και ένα του Ταμείου Θήρας. Η φωτιά κατέκαψε 5 δεκάρια ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Εξάλλου λίγο πριν τις 15:00 (08/11) το απόγευμα φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή της κοινότητας Φύτης. Για την κατάσβεση της επέδραμαν δύο πυροσβεστικά οχήματα. Η φωτιά κατέκαψε 5 εκτάρια αποκάλαμα.

Οι φωτιές τέθηκαν υπό έλεγχο σε σύντομο χρονικό διάστημα και προτού αυτές επεκταθούν σε παρακείμενες περιοχές.

Τα αίτια της πρόκλησης των πυρκαγιών διερευνώνται.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE