Ξέσπασαν δυο πυρκαγιές ταυτόχρονα σε χωριά της Πάφου

Ξέσπασαν δυο πυρκαγιές ταυτόχρονα σε χωριά της Πάφου

Σχεδόν ταυτόχρονα εκδηλώθηκαν δύο πυρκαγιές στην Επαρχία Πάφου γύρω στις 14:35 νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (08/11), θέτοντας σε κινητοποίηση την πυροσβεστική υπηρεσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, η πρώτη φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή της Τσάδας γύρω στις 14:35 το απόγευμα (08/11). Για την κατάσβεση της επέδραμαν ένα όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και ένα του Ταμείου Θήρας. Η φωτιά κατέκαψε 5 δεκάρια ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Εξάλλου λίγο πριν τις 15:00 (08/11) το απόγευμα φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή της κοινότητας Φύτης. Για την κατάσβεση της επέδραμαν δύο πυροσβεστικά οχήματα. Η φωτιά κατέκαψε 5 εκτάρια αποκάλαμα.

Οι φωτιές τέθηκαν υπό έλεγχο σε σύντομο χρονικό διάστημα και προτού αυτές επεκταθούν σε παρακείμενες περιοχές.

Τα αίτια της πρόκλησης των πυρκαγιών διερευνώνται.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Η πολιτική κινητικότητα που προέκυψε από τις δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, περί «τεράστιου περιθωρίου συνεργασίας» με τη ΔΗΠΑ, έχει προκαλέσει σημαντικές εντάσεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE