Οριστικά νοκ-άουτ από το Λίβερπουλ-Σίτι!

Οριστικά νοκ-άουτ από το Λίβερπουλ-Σίτι!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα γνωστοποίησε ότι ο Έντερσον δεν θα προλάβει τελικά το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στη Λίβερπουλ!

Ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, στη συνέντευξη Τύπου, το μεσημέρι της Παρασκευής, έκανε γνωστό πως το πρόβλημα που αποκόμισε ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας στο ματς με την Αταλάντα το βράδυ της Τετάρτης δεν του επιτρέπει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι του «Άνφιλντ».

powered by Rubicon Project
«Δεν προλαβαίνει το ματς, δεν ξέρω πόσο θα είναι εκτός, αλλά δεν θα είναι παρών στο ντέρμπι. Είναι ικανός και ο Κλαούντιο Μπράβο και δεν έχω καμία αμφιβολία για εκείνον» ήταν η αναφορά του Πεπ.

Υπενθυμίζεται πως στο «Σαν Σίρο», όταν ο Έντερσον τραυματίστηκε και ο Χιλιανός γκολκίπερ αποβλήθηκε, κάτω απ’ τα δοκάρια βρέθηκε ο … Κάιλ Γουόκερ!

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE