Στο Βερολίνο για την 30η επέτειο της πτώσης του τείχους ο Υπ. Eξωτερικών

Στο Βερολίνο για την 30η επέτειο της πτώσης του τείχους ο Υπ. Eξωτερικών

Στις επίσημες εκδηλώσεις για την 30η επέτειο της πτώσης του τείχους του Βερολίνου θα συμμετάσχει ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ακολούθως θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, ο κ. Χριστοδουλίδης μεταβαίνει το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο Βερολίνο, προσκεκλημένος του Υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας, Heiko Maas, για να συμμετάσχει στις επετειακές εκδηλώσεις με αφορμή τη συμπλήρωση τριάντα χρόνων από την πτώση του τείχους του Βερολίνου.

Ακολούθως, ο κ. Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, όπου τη Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της ΕΕ.

Στο πλαίσιο του ΣΕΥ, οι Υπουργοί Εξωτερικών θα ανταλλάξουν απόψεις για την πολιτική κατάσταση στο Αφγανιστάν, τις εξελίξεις στο Σουδάν στην παρουσία του Πρωθυπουργού της χώρας, όπως επίσης και για τα τεκταινόμενα στο Ιράν, σε συνάρτηση με την κατάσταση στην περιοχή του περσικού κόλπου.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE