Κερδίζουν τη μάχη για τα κριτήρια

Κερδίζουν τη μάχη για τα κριτήρια

Για άλλη μια φορά μέσα από μια δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία οι διοικούντες τη Νέα Σαλαμίνα φαίνεται να κερδίζουν τη μάχη με τον χρόνο για να καταθέσουν συμπληρωμένο τον φάκελο για τον έλεγχο των κριτηρίων ΟΥΕΦΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν αγώνα δρόμου και έστω και αν δεν εξασφάλισαν όλο το ποσό που χρειάζονταν εκφράζουν την πίστη ότι μέσα από την όλη διαδικασία θα καταφέρουν να κάνουν τις απαραίτητες συμφωνίες για να μην έχουν κανένα πρόβλημα με τα κριτήρια. Είναι όμως συνειδητοποιημένοι όλοι στη διοίκηση για τα δύσκολα δεδομένα που υπάρχουν και καλούνται να συνεχίσουν την προσπάθεια τους για να λύσουν τα οποιαδήποτε προβλήματα οικονομικής φύσης προκύψουν στην πορεία. Δεν τελειώνει με το να περάσουν ακόμα ένα έλεγχο το πρόβλημα που υπάρχει και η προσπάθεια για να διαχειριστούν την κατάσταση είναι συνεχής και ασταμάτητη.

Αγωνιστικά υπάρχουν οι απουσίες του Ενρίκε που είναι τιμωρημένος και των τραυματιών Μορίς και Γκριγκαλασβίλι για τον αγώνα με τη Δόξα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE