Για το Παρίσι ετοιμάζεται ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για το διεθνές Φόρουμ για την Ειρήνη

Για το Παρίσι ετοιμάζεται  ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για το διεθνές Φόρουμ για την Ειρήνη

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταβαίνει στο Παρίσι την Δευτέρα (11/11),  για να συμμετάσχει στο διεθνές Φόρουμ για την Ειρήνη, που διοργανώνει η Προεδρία της Γαλλίας.

Ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρει ότι το βράδυ της 11ης Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν προς τιμή των ηγετών των κρατών και κυβερνήσεων καθώς και διεθνών οργανισμών, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο φόρουμ.

Στις 12 Νοεμβρίου, το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συμμετάσχει στις εργασίες του φόρουμ, στην ατζέντα του οποίου είναι, ανάμεσα σε άλλα, θέματα που αφορούν τον παγκόσμιο διάλογο και διακυβέρνηση.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος θα επιστρέψει στην Κύπρο το βράδυ της 12ης Νοεμβρίου, θα συνοδεύει στο Παρίσι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE