Ιωάννου: «Για να πάρουμε αυτό που θέλουμε πρέπει…»

Ιωάννου: «Για να πάρουμε αυτό που θέλουμε πρέπει…»

Ο Νικόλας Ιωάννου με το πέρας του αγώνα με την Καραμπάχ μίλησε στη Cytavision λέγοντας τα εξής: 

«Στο δεύτερο μέρος κάναμε ένα πολύ καλό ημίχρονο, συγχαρητήρια στα παιδιά, ξέραμε πόσο σημαντική είναι η νίκη για να μας βοηθήσει για την πρόκριση όμως τίποτα δεν τελείωσε.

Η Καραμπάχ μας δυσκόλεψε πάρα πολύ, ήταν μια πάρα πολύ καλή ομάδα, και τα τέσσερα παιχνίδια που παίξαμε ήταν 50-50 όμως δείξαμε εμείς οι ποδοσφαιριστές ότι αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε το βήμα για την πρόκριση.

Η Ντουντελάνζ για να είναι στο Γιουρόπα Λιγκ κάτι έδειξε. Γι’ αυτό πρέπει να πάμε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε, τη νίκη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE