Γνωστός παίκτης είχε επεισόδιο μετά το τέλος αγώνα και… ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Γνωστός παίκτης είχε επεισόδιο μετά το τέλος αγώνα και… ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στην πόρτα της εξόδου φαίνεται να είναι ο Γιάννης Μανιάτης καθώς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν απο την ομάδα της Ν. Σμύρνης.

Ο μέσος του Πανιωνίου είχε ένα επεισόδιο με τον Δήμητρη Ναλιτζή μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη. Αυτό το συμβάν επιβάρυνε τη σχέση του ποδοσφαιριστή με τη διοίκηση της ομάδας και αποφασίστηκε να διακόψουν τη συνεργασία τους.

Να σημειωθεί πως ο διεθνής άσος δεν παίρνει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας και έντος της ημέρας θα υπάρξει συνάντηση για τη λύση της συνεργασίας τους.

Η ομάδα του Πανιωνίου χάνει έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή που με την εμπειρία του θα βοηθούσε την ομάδα σε αυτήν την δύσκολη μάχη που δίνει να κρατηθεί στην κατηγορία.

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE