Βαλάντης: «Ο Πλούταρχος και ο Κιάμος αποφεύγουν να πουν ότι ξεκίνησαν από μένα»

Βαλάντης: «Ο Πλούταρχος και ο Κιάμος αποφεύγουν να πουν ότι ξεκίνησαν από μένα»

«Είναι ένα δείγμα μια μικρής αχαριστίας»,λέει ο Βαλάντης.

Η εξομολόγηση του  Βαλάντη  στο Πρωινό για τους πολύ γνωστούς τραγουδιστές, οι οποίοι ξεκίνησαν την καριέρα τους δίπλα του αλλά στην πορεία το ξέχασαν , έφερε αναστάτωση.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στην Μαίρη Αρώνη: «Από μένα έχουν περάσει ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Πάνος Κιάμος όταν ήταν ακόμα άσημοι. Αποφεύγουν να το πουν δημόσια, δεν ξέρω γιατί. Είναι ένα δείγμα μια μικρής αχαριστίας».

Ο Βαλάντης τοποθετήθηκε και για την κόντρα Τσαλίκη – Δημητρίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι λάθος του Γιώργου Τσαλίκη που χάλασε η συνεργασία με την Άντζελα Δημητρίου. Υποτιμάς την ιστορία μιας μεγάλης καλλιτέχνιδας. Σε αυτό νομίζω ότι ο Γιώργος έκανε λάθος».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE