Βαλάντης: «Ο Πλούταρχος και ο Κιάμος αποφεύγουν να πουν ότι ξεκίνησαν από μένα»

Βαλάντης: «Ο Πλούταρχος και ο Κιάμος αποφεύγουν να πουν ότι ξεκίνησαν από μένα»

«Είναι ένα δείγμα μια μικρής αχαριστίας»,λέει ο Βαλάντης.

Η εξομολόγηση του  Βαλάντη  στο Πρωινό για τους πολύ γνωστούς τραγουδιστές, οι οποίοι ξεκίνησαν την καριέρα τους δίπλα του αλλά στην πορεία το ξέχασαν , έφερε αναστάτωση.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στην Μαίρη Αρώνη: «Από μένα έχουν περάσει ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Πάνος Κιάμος όταν ήταν ακόμα άσημοι. Αποφεύγουν να το πουν δημόσια, δεν ξέρω γιατί. Είναι ένα δείγμα μια μικρής αχαριστίας».

Ο Βαλάντης τοποθετήθηκε και για την κόντρα Τσαλίκη – Δημητρίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι λάθος του Γιώργου Τσαλίκη που χάλασε η συνεργασία με την Άντζελα Δημητρίου. Υποτιμάς την ιστορία μιας μεγάλης καλλιτέχνιδας. Σε αυτό νομίζω ότι ο Γιώργος έκανε λάθος».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης Χριστοδουλίδη από τον ΔΗΣΥ - Τι είπε η Αννίτα

Προεδρικές 2028: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης Χριστοδουλίδη από τον ΔΗΣΥ - Τι είπε η Αννίτα

Χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο στήριξης του Νίκου Χριστοδουλίδη στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών του 2028 εμφανίστηκε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE