Στο ΦΑΚΕΛΟ το όνομα του Δέλλα…

Στο ΦΑΚΕΛΟ το όνομα του Δέλλα…

Εξετάζουν υποψηφιότητες προπονητών οι ιδιοκτήτες της Πάφου. Λογικά βρίσκονται ακόμα στη διαδικασία… κοσκινίσματος των πολλών ονομάτων που έχουν προταθεί.

Στον φάκελο των προτεινόμενων βρίσκεται και το όνομα ενός γνώριμου, του Τραϊανού Δέλλα.

Στη σύντομη καριέρα του έχει εργαστεί στην ΑΕΚ, στον Ατρόμητο και στον Παναιτωλικό.

Είναι σημαντική προσωπικότητα ο πρώην άσος της Εθνικής Ελλάδος, πρωταθλητής Ευρώπης πριν 15 χρόνια.

Αν αποφασίσουν να του δώσουν τα ηνία, ίσως να μπορέσει να «νοικοκυρέψει» την ομάδα.

Θυμίζουμε ότι έπαιξε μπάλα για δυο σεζόν στην Κύπρο, φόρεσε τη φανέλα της Ανόρθωσης. Ήταν μέλος της ομάδας που έπαιξε στους ομίλους του Τσιάμπιονς Ληγκ, με προπονητή τον Κετσπάγια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE