ΠΑΦΟΣ: 27χρονος οδηγούσε κλοπιμαίο όχημα και χωρίς άδεια οδηγού

ΠΑΦΟΣ: 27χρονος οδηγούσε κλοπιμαίο όχημα και χωρίς άδεια οδηγού

Μέλη της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο την Τετάρτη 7/11, το βράδυ σε περιοχή της Πάφου, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 27χρονος, κάτοικος Πάφου.

Σε έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε, ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος, είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στις 3/11/2019, στην επαρχία Λευκωσίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. Επίσης, από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι ο 27χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.

Η Τροχαία και το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE