Νέος «ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ» για Γκουαρδιόλα ενόψει Λίβερπουλ! Τραυματίστηκε βασικός παίκτης της Σίτι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Νέος «ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ» για Γκουαρδιόλα ενόψει Λίβερπουλ! Τραυματίστηκε βασικός παίκτης της Σίτι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Νέο πρόβλημα για την Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα καθώς, μόλις τέσσερις μέρες πριν το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ έχασε τον Έντερσον.

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Αταλάντα στο «San Siro» τέσσερις μέρες πριν το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο «Anfield».

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είδε τον βασικό του τερματοφύλακα Έντερσον να τραυματίζεται και τον έκανε αλλαγή στο πρώτο μέρος.

Ο Βραζιλιάνος υπέστη μυϊκό τραυματισμό και όλοι στη Σίτι περιμένουν τα αποτέλεσματα των εξετάσεων του Έντερσον, εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι στο +6 από τους «πολίτες».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE