AEK: Προπονήθηκαν ατομικά Βάντερ και Μασάνα (VIDEO)

AEK: Προπονήθηκαν ατομικά Βάντερ και Μασάνα (VIDEO)

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που προετοιμάζονται για το εντός έδρας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης, ασκήσεις κατοχής και τακτική.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Vander και Massana.

Θα ακολουθήσει απογευματινή προπόνηση (17:00).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.