Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση ενόψει ΑΠΟΕΛ – Ατομικό για δύο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση ενόψει ΑΠΟΕΛ – Ατομικό για δύο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή (06/11) προπόνηση του Απόλλωνα ο Εμίλιο Ζελάγια, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Κυριακάτικο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο.

Αντίθετα, ατομικά προπονήθηκαν οι Ρομπέρζ και Ψύχας και μειώνονται οι πιθανότητες τους για να είναι παρόντες στην αποστολή.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Με τον Εμίλιο Ζελάγια να ανεβάζει ρυθμούς και τους Βαλεντίν Ρομπέρζ και Πέτρο Ψύχα να εξακολουθούν να προπονούνται ατομικά, συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης η προετοιμασία της ομάδας μας, ενόψει του εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς».

Ανεβάζει ρυθμούς ο Zelaya

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφωνία για την ΑΤΑ: Οι εργοδότες λένε «όχι» στο κυβερνητικό πλαίσιο - Οι συντεχνίες το αποδέχονται

Διαφωνία για την ΑΤΑ: Οι εργοδότες λένε «όχι» στο κυβερνητικό πλαίσιο - Οι συντεχνίες το αποδέχονται

Στον αέρα τινάχθηκε η προσπάθεια επίτευξης μόνιμης συμφωνίας για την ΑΤΑ. Η εργοδοτική πλευρά έκρινε μη ικανοποιητικό το κυβερνητικό πλαίσιο, ενώ οι συνδικαλιστές το αποδέχθηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE